Seçkin Özdemir "Son Yaz Balkanlar 1912" Dizisinde

Yeni dizi belli oldu

Seçkin Özdemir Boxer Haziran Dergisinde

Al Yazmalım Dizisi sona erdi.

Al Yazmalım 9 Haziran günü final yaptı

This is default featured post 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

12 Temmuz 2012 Perşembe

Yaban Gülü 2008 (Burak Karakteri)


Yaban Gülü 2008 (Burak Karakteri)


11 Temmuz 2012 Çarşamba

Al Yazmalım Veda Partisi

Atv'nin büyük bir iddiayla başlayan ancak bir türlü beklenen ilgi göremeyen dizisi Al Yazmalım az önce sona eren bölümün ardından ekranlara veda etti.



Türk sinemasının usta isimleri Türkan Şoray ile Kadir İnanır’ın başrollerini paylaştığı ‘Selvi Boylum Al Yazmalım’ adlı sinema filminden televizyona uyarlanan dizi, filmin senaryosuna uyarak finalini de benzer şekilde  yaptı. Başrollerini Barış Falay, Seçkin Özdemir, Özge Özpirinçci, Nesrin Cavadzade ve Nursel Köse’nin paylaştığı ‘Al Yazmalım’ dizisi, final bölümünü tam kadro Nomads’da izledi. Özellikle final sahnesinde tüm oyuncular  gözyaşlarına hakim olamadı. Engin Altan Düzyatan da bu çok özel gecede başrol oyuncusu olan sevgilisi Özge Özpirinçci’yi yalnız bırakmadı.



Al Yazmalım Dizisi sona erdi



Cengiz Aymatov'un ölümsüz eseri 'Selvi Boylum Al Yazmalım'dan televizyona uyarlanan 'Al Yazmalım' dizisi bilindiği üzere 9 Haziran günü final yaptı.

Rezzan Çankır Casting

Rezzan Çankır Casting











Al Yazmalım LÖSEV 23 Nisan Balosu'nda







Radyo Program Resimleri







Altın Aslan Meslek Ödülleri

Altın Aslan Meslek Ödülleri - Al Yazmalım


Hoppala Kısa Film


Hoppala Kısa Film
Can Bonomo - Seçkin Özdemir



Fozdemir.COM 2008


Fozdemir.COM RÖPORTAJ 2008


  • Burcunuz ve doğum tarihiniz:Başak / 25 Ağustos 1981
  • Memleketiniz: Anne Yunanistan Türklerinden İskeçe, Baba Sinop
  • Tuttuğunuz takım: Galatasaray
  • Fobileriniz ve hobileriniz: Böceklerden tırsarım başka bi fobim yok, internet inanılmaz bi nimet elimden geldiğince faydalanmaya çalışıyorum, futbol çok severim ama gs ve milli takım maçları harici pek izlediğim söylenemez. Extreme sporlar ı  severim, tehlike bana keyif veriyor.
  • Nasıl bir kişiliğe sahipsiniz: İşkolik bir adamım. 24 saat iş düşünüyorum diyebilirim. Hırslıyım. Olduğu yerden mutlu olmayan bir karakterim var, hep daha fazlasını isterim. Bu bazen sinir bozucu olabiliyor. Eğlenceli bi adam olduğumuda söyleyebilirim.
  • Ne tür müzikler dinlersiniz: Müzik tercihlerim değişkenlik gösterebiliyor. Sürekli şunu dinliyorum diyemem. Moduma göre dans, pop, jazz, lounge… Türkçe müzikte dinlerim. Ama son zamanlarda soft rock, soft pop, soul dinliyorum diyebilirim.
  • Size göre yaptığınız en büyük çılgınlık: En büyük değil ama birkaç gün önce arkadaşlarıma biber gazı sıktım, çok eğlendim:) Bütün gün gözü yaşlı gezdiler.
  • İzlemekten keyif aldığınız TV programları neler?: Genelde yabancı TV showlarını izliyorum. Onlar çok daha eğlenceli. Bunun dışında National Geograpic Wild izlerim, Crime & Investigation takip ederim. Tabiki Discovery olmazsa olmazlarımdandır. Brainiac, Yengeç Avı, Mythbusters vs..
  • Benzetildiğiniz biri var mı?: Jude law’a benzetiliyorum yoğun bir şekilde, ama o benden çok daha yakışıklı.
  • Mezun olduğunuz okul: Kocaeli Üniv. İktisat mezunuyum, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi de aldım.
  • Gnctrkcll Play programında sunuculuğa nasıl başladınız?: 4 sene önce birkaç tane program sunuyordum ben Number One TV’de. Sonra Önder Kızılkan’la birlikte bir TV show projesi hazırladık. Foster’s projeyi çok beğendi ve faraş olarak Number One TV’de programı yapmaya başladık. Çokeğlenceli ve farklı bir programdı. Ardından Gnctrkcll de bizimle çalışmak istedi ve biz de Play’i hazırladık. 2 senedir devam ediyor. Sponsorum da ben de çok mutluyuz yaptığımız işten. Ama sürekli yenilikler yapıyoruz tabiki.
  • İzleyicilerin sizi yeteri kadar tanıdığına inanıyor musunuz?: İzleyicilerin beni yeteri kadar tanıdığına inanmıyorum. Çünkü; ben henüz tam olarak kendimi anlatamadım.
  • Dizi & Sinema projeleriniz var mı?: Sinema projesi vardı. Ama şehir dışı olduğu için olamadı. Ama şimdi yeni dizi var. Söylemeyim sürpriz olsun.
  • Gnctrkcll’in sitesinde size özel ayrılan bir sayfa ve kocaman bir fotoğrafınızın olması nasıl bir duygu?: Çok hoş bir duygu tabiki. Gnctrkcll çok büyük bir marka ve Türkiye’nin en büyük gençlikkulübü. Bu kulübün TV programı yüzü olmak ve sitede bu şekilde yer almak büyük bir keyif.
  • Ünlü olmanın getirdiği faydalar veya zararlar var mıdır?: Zararını görecek kadar ünlü değilim. Şuan yaşadıklarım keyif veren şeyler.
  • Sizi takip edenlere tavsiyeleriniz var mı?: Hayranlarıma saygım sonsuz. Çok değer veriyorum hepsine. Onlarla beraber daha çok şey yapacağız.
  • Eklemek istedikleriniz: Öptüm çok ..:))

SEÇKİN ÖZDEMİR RÖPORTAJI
FATİH ÖZDEMİR – 2008

Boxer Dergisi Haziran 2012 Sayısı


Boxer Dergisi Haziran 2012 Sayısı RÖPORTAJ



“Al Yazmalım”ın İlyas’ı modellik yaptı Seçkin Özdemir

Ona Türk sinemasının yeni Kadir İnanır’ı diyorlar. Elbette bunda İnanır’ın yıllar önce harikalar yarattığı “Al Yazmalım Selci Boylum”daki İlyas karakterini yeniden yorumlamasının büyük etkisi var. “Al Yazmalım” dizisinin başrol oyuncusu Seçkin Özdemir, kendi adına bir ilke imza attı ve Boxer’ın modellik teklifini kabul etti.


İktisat okumuşsunuz. Ama hemen ardından tiyatro eğitimine yönelmişsiniz. Çok keskin bir kariyer değişimi değil mi?
Türkiye'de eğitim sisteminin en büyük problerinden biri öğrencinin kendini keşfetmesine, tanımasına, çözümlemesine uygun ortamı maalesef yaratmıyor olması, öğrenciyi genel olarak kabul görmüş mesleklere koşullandırması. Ben de bu durumu yaşayanlardan biriyim. Kocaeli Üniversitesi İktisat Bölümü'ne başladım. Paralel olarak kendi istediklerimin peşinden gittim.

Ama asıl kariyer sıçramasını bambaşka bir alanda, radyo programcısı olarak gerçekleştirdiniz. Nasıl başladı radyoculuk?
Yabancı müzik ve o müziğin içinde anlatan bir ses... Beni çok etkileyen ve "Bunu ben de yapmalıyım" dediğim bir beceriydi. Üniversiteye başladıktan sonra benim için ilk iş Kocaeli'de radyo araştırmak oldu. Zaten Kocaeli' de yayın yapan iki tane yerel yabancı müzik radyosu vardı. İkisine de gittim, "Ben bu işi yapmak istiyorum" dedim.

Daha sonra oyunculuğa geçiş nasıl oldu?
Oyunculuk, hayatım boyunca benim en büyük ideallerimden biriydi. Üniversiteden İstanbul'a döndükten sonra radyo programı yapmaya devam ettim. Ayrıca televizyon programı yapmaya ve oyunculuk eğitimi almaya başladım. Önce Müjdat Gezen Sanat Merkezi Akşam Okulu'nda tiyatro eğitimi aldım. Ardından Baskent iletişim Bilimleri Akademisi'nde oyunculuk ve diksiyon eğitimleri aldım. Bu süreçte televizyon, radyo ve oyunculuk birlikte devam etti. Egitimlerin bitmesiyle askere gidip geldim. Asker dönüşü hayatımı tamamen oyunculuğa yönlendirme kararı aldım. Oyuncu arkadaşlarımla bir tiyatro grubu kurduk ve iki sene boyunca bar tiyatrosu yaptık. Ardından diziler geldi.

İlk başrolünüz "Al Yazmalım". Bir anda herkes sizden bahseder oldu. Yeni Kadir İnanır dediler. Ne düşünüyorsunuz?
"Al Yazmalım" çok etkili bir iş. Dizinin karar aşaması, hazırlık ve yayın dönemi, her anı gündem yarattı. Böyle bir işin içinde olduğum için çok mutluyum çok keyifliyim. İlk başrolüm... Bu sebeplede hayatımdakı önemi ve etkisi yüksek. Ben de elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Kadrosunda gencinden ustasına çok yetenekli oyuncular barındıran bir iş. Tabii dizinin önünde "Sevli Boylum Al Yazmalım" gibi bir örnek olunca be ve ben de yeni uyarlamanın yani "Al Yazmalım"in İlyas'ı olunca yeni Kadir İnanir denmesi çok normal. Bu benim Kadir Inanir ikamesi olduğum anlamında değil Kadir Bey'in oynadığı rolü yeni uyarlamada oynayacak kişi olmamdan dolayı yapılan bir benzemedir.

Kadir Inanır ile diziye başlamadan önce veya başladıktan sonra bir görüşmeniz, bir haberleşmeniz oldu mu?
Kadir Bey'le tanışmamız maalesef rahatsızlığı vesilesiyle oldu. Hastaneye ziyaretine gittim ve ufak bir sohbet etme şansı yakaladım. O küçük an bile Kadir Bey'in ne kadar beyefendi, ne kadar önemli bir insan olduğunu anlamama yetti. Tekrar geçmiş olsun diyorum. Umarım daha keyifli bir anda uzun uzun sohbet ederiz. Kendisi tanışmadan önce de benimle ilgili güzel şeyler söylemiş. Ben de gazetelerden okudum.

Bize kendinize ait bir stil sırrını verir misiniz? Neye en çok dikkat edersiniz?
Ben minimalist giyinmeyi seven biriyim. Rahat bir jean ve tisört benim için tamamdır. Jeanleri genelde slim tercih ederim. Tişörtte geniş yaka ve hafif bol olmasını severim. Yumuşak ve ince tişörtleri tercih ederim. Baskılı, yazılı, desenli tişörtler bana göre değil.

Giyim konusunda "Beceriksiz" olduğunuz bir şey var mı?
Kravat bağlayamamak, renk uyumundan anlamamak... Basit giyindiğim ve dikkat çeken renkler tercih etmediğim için pek uyum sorunu yaşadığımı düşünmüyorum. Ama bu benim düşüncem tabii. (Gülüyor)

Alişveriş yaparken çabuk seçebiliyor musunuz?
Alişverişte net bir adamımdır. Bir kiyafeti gördüğüm an beğenmediysem beğenmem, beğendiysem de yüzde 95 alırım.

Sizce erkeklerin en büyük moda yanlışı nedir?
Soru "moda" ise erkeklerin en büyük moda yanlışı genel olarak modayı takip etmemeleri. Ben de onlardan biriyim. Kadınlar moda konusunda daha hassas ve duruma hâkim. Erkeklerde de tabi ki modayı baz alarak giyinen var ama genel olarak erkekler moda bağımlısı değil gibi geliyor bana, en azından benim çevremde öyle.

Kullanmayı sevdiğiniz bir aksesuar var mı?
Gözlük ve saat dışında aksesuar takmayı pek sevmem. Uzun süre küpe taktım birkaç yıldır takmıyorum ama severim takabilirim.

Satın alırken fiyat konusunda bir alt veya bir üst sınırınız var mıdır?
Çok ucuz kiyafetleri, parasından değil sağlıksız ve kalitesiz olmasından dolayı tercih etmiyorum. Üst sınır da dediğim gibi mantık dışı bir fiyat olmadığı takdirde yok. 

Atmayı kıyamadığınız ama aslında atılması gereken kiyafetleriniz var mı?
Var. Özellikle hayatımın belli bir döneminde çok giydiğim kiyafetler bana hayatımın o anlarını hatırlattığı için benimle olmalarını istiyorum. Çünkü aslında bir yönden benim hayat hikayem onlar.

Röportaj: Zeynep Soylu

Al Yazmalım

Al YazmalımTürkan Şoray ve Kadir İnanır'ın başrollerini paylaştığı Selvi Boylum Al Yazmalım filminin 2011 yılına uyarlanmış hali olan televizyon dizisi. Başrollerini Özge ÖzpirinçciSeçkin Özdemir ve Barış Falay paylaşmaktadır. 5 Haziran 2012 Salı günü, dizi final olmuştur ve ekranlara veda etmiştir.






10 Temmuz 2012 Salı

Van için Tek Yürek Ekim 2011

Van için Tek Yürek Ekim 2011









GncPlay Reklamı

GncPlay Reklamı




Yaban Gülü 2008

Yaban Gülü 2008 (Burak Karakteri)










Marie Claire Men Turkey


Marie Claire Men Turkey












Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites